Sözeri: "Ağır Bir Yenilgi Oldu"

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 6-1'lik mağlubiyetleriyle sonuçlanan Fenerbahçe maçıyla alakalı ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Fenerbahçe, Giresunspor'u 6-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardı

Sözeri: "Ağır Bir Yenilgi Oldu"

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 6-1'lik mağlubiyetleriyle sonuçlanan Fenerbahçe maçıyla alakalı ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Fenerbahçe, Giresunspor'u 6-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Karadeniz ekibinin teknik direktörü ağır bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "3 gün önce Giresun'daki maçta yaptığımız mücadeleyi ortaya koyamadık. Öncelikle kendimize, sonra da camiaya böyle ağır bir yenilgi yaşatmaya hakkımız yoktu. Büyük dersler çıkaracağız. Fenerbahçe dört dörtlük oynadı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor