Soylu: O tarihlerde sokağa çıkamayacaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, itibarsızlaştırma girişimlerinin “20’si ile 30’u arası Türkiye’de büyük olaylar olacak” diyorlar. Ben buradan söyleyeyim: Bu tarihte sokağa çıkamayacaklar. Türkiye’yi nasıl bir tablo ile karşı karşıya bırak

Soylu: O tarihlerde sokağa çıkamayacaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, itibarsızlaştırma girişimlerinin “20’si ile 30’u arası Türkiye’de büyük olaylar olacak” diyorlar. Ben buradan söyleyeyim: Bu tarihte sokağa çıkamayacaklar. Türkiye’yi nasıl bir tablo ile karşı karşıya bıraktıkları, ayan beyan gösterilecek" dedi.

Erbakan, Demirel,ve  Hasan Polatkan’a karşı yapılan itibarsızlaştırma girişimlerinin benzer olduğuna vurgu yapan Soylu şunları söyledi:

 DEMİREL'İN HANIMINA SALDIRI

 "Bu Türkiye’de denenmiş bir iş. Menderes’e ne yapmışlarsa, ne ortaya koymuşlarsa aynısını yapıyorlar. Sedat Simavi denen adam Demirel’in rahmetli hanımıyla ilgili Günaydın Gazetesi’nde Ankara’daki ayakkabıcı ile ilişkisini, bir Başbakan’ın hanımına yapılan saldırıyı ben ‘bir ülkenin bağımsızlığına saldırı’ olarak görürüm.

 ERBAKAN YOLSUZLUKLA  İTİBARSIZLAŞTIRIMAK İSTENDİ

 Bu ülkenin bir önceki Başbakan’ı; Erbakan’a yine aynı saldırı oldu. Erbakan’ı bir yolsuzluk meselesiyle ilgili kötürüm bırakmaya çalıştılar. Erbakan’a “partisinin parasını zimmetine geçirmiş” suçlaması yaptılar. Ve oradan mahkemelerde “itibarsızlaştırmaya” çalıştılar.

 POLATKAN'IN EVİNDE 4 MİLYON LİRA

 Hasan Polatkan bu coğrafyacılarından en iyi maliyetçilerinden biriydi. Türkiye’nin at nalı üretecek çivisi bile yoktu. Bütün bu yatırımların tamamını sıfır bütçeyle 22 barajından tutun, yoluna kadar, fabrikalarına kadar, tarımına kadar yaptı. Ne dediler biliyor musunuz? 4 milyon lira evinde para bulundu.

 Yöntem farklı yöntem değil, aynı yöntem. Bu operasyon Türkiye üzerinde yıllardan beri, Türkiye’yi yönetilemez hale getirmek ve Türkiye’yi demokrasiyle demokrasi varmış arasında arafta tutmak ve Türkiye’nin kendi reflekslerini tasfiye etmek amacıyla ortaya konulmuştur."

 CHP OPERASYONUN MAYMUNCUĞU HALİNE GELDİ

 17 Aralık’tan sonra yaptığımız bütün araştırmalar sonucunda AK Parti’de oy düşüşü görünmüyor. Ama yarattıkları tedirginlik şu; diyelim ki CHP’nin Ankara adayı ve İstanbul adayı direk cemaat tarafından gösterildi. “Evet geridesiniz, kaybediyorsunuz ama merak etmeyin, bekleyin. Şu ayın şu tarihinde öyle bir şey ortaya koyacağız ki kazanacaksınız.” Bundan büyük bir alçaklık yoktur. “Tam bağımsızlık diye, biz Atatürk’ün partisiyiz” diyen CHP bugün uluslararası bir organizasyonunun maymuncuğu haline geldi. Dün Silivri ile ilgili, Türkiye’deki yargılamalarla ilgili cemaat ve hükümeti suçlayan ondan sonra cemaatle kol kola Türkiye’nin geleceğini ve bağımsızlığını tasfiye etmeye çalışan bir anlayışla hareket ediyorlar.

 20’Sİ İLE 30’U ARASINDA SOKAĞA ÇIKAMAYACAKLAR

 Cemaatten bazı kişiler sokakta bizim aleyhimizde kara propaganda yapıyor ama bizi görünce mahcup oluyor. Cemaatin alt tabanındaki kişilerde de bir vicdan sorgulaması söz konusu. Onlar da vicdanen “biz ne yapıyoruz?” diye soruyorlar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor