Soyak: Bu Trabzon gruptan çıkar!

Trabzonspor'un 28 yıl önce İnter'i Hüseyin Avni Aker'de 1-0 mağlup ettiği maçta golü atan Tuncay Soyak, dün akşamki İnter zaferinin ardından konuştu.Soyak, "28 yıl bile olsa rövanşı aldık. Bizi orada 2-0 yenmişlerdi ama hakem faciası yaşamıştık çok olaylı

Soyak: Bu Trabzon gruptan çıkar!

Trabzonspor'un 28 yıl önce İnter'i Hüseyin Avni Aker'de 1-0 mağlup ettiği maçta golü atan Tuncay Soyak, dün akşamki İnter zaferinin ardından konuştu.

Soyak, "28 yıl bile olsa rövanşı aldık. Bizi orada 2-0 yenmişlerdi ama hakem faciası yaşamıştık çok olaylı olmuştu. Bu maçın rövanşını aldık çok da güzel oldu. Gol 88'inci dakikada olsaydı daha da güzel olurdu hem 14 Eylül hem 88. dakika. Trabzonspor çok iyi başlangıç yaptı Şampiyonlar Ligine. İnter'i orada yenmek çok ayrı bir olay.

Ama en başta Tolga'yı tebrik etmek gerekiyor. Daha sonra Celustka, Zokora ve Colman Trabzonspor'da öne çıkan isimler oldu. Bence Manisaspor maçını kaale almamalılardı ve nitekim bunu da ispat etti Trabzonspor orada.

İkinci yarıdaki oyunu belki çok pozisyon bulmadı Trabzonspor ama çok iyi kapandı. Galibiyet çok çok anlamlı. Bir de şampiyonlar ligine son anda kaldı Trabzonspor bunu hak ettiğni de Türk kamuoyuna ispat etti" dedi.

LİLLE-CSKA BERABERLİĞİ BÜYÜK AVANTAJ DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

Soyak, "Trabzonspor büyük avantaj yakaladı. İçerde iki maçını kazanır bir tanesinde de berabere kalırsa ben gruptan çıkar diye düşünüyorum. CSKA ve Lille'i yener ve İnter ile Trabzon'da berabere kalsa bile ben gruptan çıkacağına inanıyorum.

Trabzonspor için çok çok iyi bir netice CSKA ve Lille'in berabere kalması. Bu Trabzonspor gruptan çıkar.

Celustka'nın vuruş açısı tersti ama çok güzel çevirdi sol ayağıyla. Gerçi Halil'in vurduğu gol olsaydı çok daha güzel olacaktı ama tabi golün iyisi kötüsü olmaz. Ve İnter'i orada yenmek ayrı bir mükemmellik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor