Şota'dan Trabzonspor'a öneri

Sol kanat arayışında Ajax'tan Leonardo'yu ilk planda tutan Trabzonspor, bu transferde sona yaklaştı. Bordo-mavililer, bu futbolcu dışında iki transfer daha yapmayı planlıyor. Özellikle orta sahanın soluna takviye yapmak için girişimlerini sürdüren Karaden

Şota'dan Trabzonspor'a öneri
Sol kanat arayışında Ajax'tan Leonardo'yu ilk planda tutan Trabzonspor, bu transferde sona yaklaştı. Bordo-mavililer, bu futbolcu dışında iki transfer daha yapmayı planlıyor.

Özellikle orta sahanın soluna takviye yapmak için girişimlerini sürdüren Karadeniz ekibi, eski futbolcusu Şota'nın önerisi üzerine gündemine aldığı Ajax'ın 25 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo Vitor Santiago'yla büyük oranda anlaşma sağladı. Hollanda ekibiyle yaşanan ekonomik sorunları gidermesi için de Şota'nın devreye girdiği, transferin önümüzdeki günlerde sonlanabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor