Şota'dan sürpriz Rusya açıklaması!

Trabzonspor ile yoları ayrılan Gürcü teknik adam Shota Arveladze'ye teklif yağıyor! 42 yaşındaki teknik adam, önünde birçok alternatifin bulunduğunu söyledi. Shota'nın Neftçi Bakü'den gelen teknik adamlık önerisini reddettiği ve hedefinin de Rusya'da ça

Şota'dan sürpriz Rusya açıklaması!
Trabzonspor ile yoları ayrılan Gürcü teknik adam Shota Arveladze'ye teklif yağıyor! 42 yaşındaki teknik adam, önünde birçok alternatifin bulunduğunu söyledi.

Shota'nın Neftçi Bakü'den gelen teknik adamlık önerisini reddettiği ve hedefinin de Rusya'da çalışmak olduğu ortaya çıktı.

Rus basınına konuşan Shota, "Bakü'den gelen teklifi geri çevirdim. Rusya'da çalışabilirim. Hollanda ve Çin'den gelen birçok teklif var ama Rusya'ya şu anda daha çok sıcak bakıyorum. Burada çalışmaktan dolayı büyük mutluluk duyarım" dedi.

Genç teknik adama Rusya Premier Ligi'nden ise henüz resmi bir teklif gelmedi.

48jew_1449753111_9794.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor