Şota'dan bomba Trabzonspor açıklaması!

Kasımpaşa'daki görevinden istifa eden Shota Arveladze, NTV Spor'da yayınlanan Spor Gecesi'ne konuk oldu. Espri ve ters köşelerinden yeni örnekler sergileyen Gürcü teknik adam, efsanesi olduğu Trabzonspor hakkında çok çarpıcı bir düşüncesini dile getirdi. 

Şota'dan bomba Trabzonspor açıklaması!
Kasımpaşa'daki görevinden istifa eden Shota Arveladze, NTV Spor'da yayınlanan Spor Gecesi'ne konuk oldu.
 
Espri ve ters köşelerinden yeni örnekler sergileyen Gürcü teknik adam, efsanesi olduğu Trabzonspor hakkında çok çarpıcı bir düşüncesini dile getirdi.
 
"BİR YERE GİTMEK İSTEMEZSEM, ORASI DA TRABZON!"
 
Trabzonspor tarihinin unutulmazları arasında yer alan Shota'nın bir gün bordo mavili takımın başına geçip geçmeyeceği yönündeki soruya yanıtı oldukça çarpıcı oldu.
 
"Eğer bir yere gitmek istemezsem orası da Trabzon" diyerek şaşırtıcı bir yanıt veren  Shota, bunun gerekçesini ise şu sözlerle açıkladı: "Antrenörlük zor bir iş. Birisi penaltı kaçırır, sen kötü oluyorsun. Orası sevdiğim bir yer; onlar da beni çok seviyorlar. Bu sevgi kaybolmasın. Sonuçta futbolda sonuçlara bağlı herşey"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor