Şota: "Trabzonspor'u da kutlarım"

Süper Lig'de sezonu tamamlayabilen tek yabancı çalıştırıcı olan Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, "Fenerbahçe'yi de Trabzonspor'u da kutlarım. Zira, her 2 takım da 16'şar final maçı oynadı" dedi.Bir zamanlar formasını giydiği Trabzonspor'un şam

Şota: "Trabzonspor'u da kutlarım"

Süper Lig'de sezonu tamamlayabilen tek yabancı çalıştırıcı olan Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, "Fenerbahçe'yi de Trabzonspor'u da kutlarım. Zira, her 2 takım da 16'şar final maçı oynadı" dedi.

Bir zamanlar formasını giydiği Trabzonspor'un şampiyonluğu kaçırmasına ister istemez üzüldüğünü belirten Şota Arveladze, şöyle konuştu:

"Hem Fenerbahçeli, Trabzonspor'u futbolcuları, teknik adamları ve camialarını kutlarım. At başı bir yarış oldu. Fenerbahçe ve Trabzonsporlu, kolay değil sahada 16 final maçı oynadılar. Hem de soluklarını birbirinin ensesinde hissederek. bu kolay bir şey değil. Gözünüz sahada, kulağınız rakibinizin alacağı sonuçta. O nedenle her iki camiayı kutluyorum. Süper bir iş yaptılar. "

Kayserispor tatile çıktı

Yabancı oyuncuların ardından yerli oyuncular da bugün Karpuzatan Tesisleri'nde yapılan son testten sonra tatile çıktı. Şota, "Çabukluk testi, bize yeni sezon için önemli bir veri olacak. O nedenle son çalışmamızı yapıp dağılıyoruz" dedi. İstanbul'a ailesinin yanına gideceğini belirten Arveladze, "Londra'ya giderek bir kaç maç izleyip. oyuncu bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor