Şota istifa etti

Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Şota Arveladzeistifa ettiğini açıkladı.Maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Gürcü teknik adam, "Olayı fazla konuşmak istemiyorum. Biz Kasımpaşa adına bakıyoruz olaya. Benim ye

Şota istifa etti

Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Şota Arveladzeistifa ettiğini açıkladı.

Maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Gürcü teknik adam, "Olayı fazla konuşmak istemiyorum. Biz Kasımpaşa adına bakıyoruz olaya. Benim yerimde kim olsa yapardı. Kasımpaşa hocası olarak bu kararı verdim. Kasımpaşa'ya bu yakışır. Maçtan sonra futbolcu arkadaşlarla konuştum ve istifa ettim. Bütün camia ve çalışanlara teşekkür ettim. 2 buçuk seneden fazla birlikte çalıştık. Bugün de güzel bir maç oldu." dedi.

Kasımpaşa kulübüne teşekkür eden Şota, "Bu camiaya, kulübe, patronlara, tesislerde ve statta çalışanlara tek tek teşekkür ediyorum. Az puan aldık. Daha fazlasını almak isterdik. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Konyaspor'a da başarılar diliyorum" sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor