Şota için flaş iddia! Süper Lig’e geri dönüyor

Türkiye’de daha önce Trabzonspor’da çalışan Şota Arveladze’nin Süper Lig’e geri döneceği iddia edildi.

Şota için flaş iddia! Süper Lig’e geri dönüyor

Ülkemizde Trabzonspor forması giyen ve Bordo-Mavililer'de hem sahada attığı goller hem sahadaki renkli kişiliyle Türk futbolseverlerin sevgilisi olan Şota Arveladze ülkemize dönmeye hazırlanığı iddia edildi.

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik adamlığa soyunan Gürcü futbol adamı, Türkiye'de Kayseri, Kasımpaşa ve Trabzonspor'da hocalık yapmıştı.

Pakhtakor'da 4 kupa kazandı
Sonrasında çalıştırdığı Özbek ekibi Pakhtakor'da 4 kupa kazanarak dikkatleri üzerine çeken tecrübeli teknik adam, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'nin başına geçerek İngiltere macerasına başlamıştı. Ancak Şota'nın, Championship kariyeri beklediği gibi geçmedi.

9 aydır boşta
30 maça çıkan Gürcü teknik adam 1.10 puan ortalaması yakalayınca yollar ayrıldı. Eylül 2022'de boşa çıkan tecrübeli çalıştırıcı 9 aydır takım çalıştırmıyor. Deneyimli hocaya, Süper Lig'den talip çıktı.

Resmi görüşmeler yakında...
Fanatik’in haberine göre İtalyan efsane Andrea Pirlo ile yollarını ayıran ve son 3 maç için yardımcı antrenör Alparslan Erdem'e takımı emanet eden Kırmızı-Siyahlılar yeni sezon için Şota'yı listesinin en başına yazdı. Başarılı hocayla kurulan ilk temastan olumlu sonuç alındığı ancak resmi görüşmelerin henüz başlamadığı da gelen haberler arasında.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor