Şota galibiyete karşın mutlu değil

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-1 yenmelerine rağmen, birçok gol pozisyonundan yararlanamadıkları için mutlu olmadığını söyledi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadele

Şota galibiyete karşın mutlu değil
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-1 yenmelerine rağmen, birçok gol pozisyonundan yararlanamadıkları için mutlu olmadığını söyledi.
 
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Arveladze, "Maç boyunca birçok gol pozisyonuna giren bir Kasımpaşa vardı. İçim biraz rahat değil. Keşke daha mutlu olsaydım. Futbolcularımı bu kadar çok pozisyona girdikleri için tebrik ediyorum" diye konuştu.
 
 Hakemlere isyan etti! "Net bir golümüz verilmedi"
 
Taraftarların maça ilgi göstermemesini ve hakemlerin son haftalarda kendi maçlarındaki yönetimlerini eleştiren Gürcü teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
 
"Galatasaray maçında ilk yediğimiz gol ofsayt, ikincisi el. Beşiktaş maçında kolay bir penaltı çalındı. Motta'ya kırmızı kart verilmedi. Bugün ise net bir golümüz verilmedi. Oyuncunun suratına çarpan top nasıl el olur? Kale arkasındaki hakem 'gol' diyor ama orta hakem kararını değiştirmedi. Yardımcı diyorsa goldür. Sonra yüzde 100 penaltımız verilmedi. Bu kadar baskısız ve taraftarın olmadığı bir maçı bile yönetemiyoruz, zor yaşıyoruz."
 
Arveladze, hakem hataları nedeniyle mutlu olmadığını kaydederek, "Kazanmamıza rağmen mutlu değilim. Ayrıca bu kadar pozisyona girdiğimiz için memnunum ama onları da atmamız gerekirdi. Bu rahatlıkta, bu kadar pozisyon kaçırmak iyi değil. Bir daha bu kadar pozisyonu ne zaman bulacağız, 5-6 maçta girilecek pozisyona tek maçta girdik. Yine de önemli bir galibiyet aldık. Takımımdan birkaç oyuncunun davranışını beğenmedim. Onlarla teke tek konuşacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor