Şota: Burak dünya yıldızı oyuncu!

Şota Arveladze, karşılaşma öncesi herkesin güzel bir maç beklediğini belirterek, ''Bence böyle de oldu. Her iki taraf gördüğünüz futbolu oynamaya çalıştı. Maalesef biz bugün mağlup olduk'' dedi.İlk devre gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini kaydeden

Şota: Burak dünya yıldızı oyuncu!

Şota Arveladze, karşılaşma öncesi herkesin güzel bir maç beklediğini belirterek, ''Bence böyle de oldu. Her iki taraf gördüğünüz futbolu oynamaya çalıştı. Maalesef biz bugün mağlup olduk'' dedi.

İlk devre gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini kaydeden Şota, ''Bence gol atabilirdik ilk 15 dakika içinde. Ama sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynayan tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Sonuç iyi değil ama futbolcuları tebrik ediyorum. Buraya top oynamaya geldiler. Güzel top oynadık ama maalesef puansız dönüyoruz'' diye konuştu.

Şota, Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile ilgili bir soru üzerine ise, ''Rakip olmasa diyelim ki gollerine devam etsin. Burak, dünya yıldızı bir oyuncu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor