Şota Arveladze tepkilerin odağında

İngiltere Championship’te mücadele eden Hull City, sahasında Luton Town ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan City evinde kötü gidişatını sürdürdü. Teknik Direktör Şota Arveladze taraftarın tepkisini çekti.

Şota Arveladze tepkilerin odağında

İngiltere Championship’in 38. haftasında Hull City, sahasında Luton Town ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Hull City, 3-1 kaybetti. Hull City teknik direktörü Şota Arveladze bu sonuçla, İngiliz ekibinin başında çıktığı 12. maçta 6. mağlubiyetini aldı

Luton, mücadelenin 9. dakikasında Adebayo ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Konuk ekip 56. dakikada Cornick ve 72. dakikada James Bree'nin golleriyle deplasmanda farkı 3'e yükseltti. Tom Eaves, 90+2'de Hull City'nin tek golünü kaydetti ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

EVİNDE ÜST ÜSTE 5. YENİLGİ
Hafta içi mesaisinde Coventry'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Hull City, Luton'a 3-1 kaybederek evinde üst üste 5. mağlubiyetini aldı.

ŞOTA ELEŞTİRİSİ
Hull City’i aldıktan sonra Acun Ilıcalı tarafından göreve getirilen Şota Arveladze, İngiliz ekibiyle 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Luton Town maçı sonrası Hull City taraftarı takımın sahadaki kötü oyun nedeniyle Gürcü teknik adamı eleştirdi.

DÜŞME HATTININ 13 PUAN ÜZERİNDELER
Hull City, sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala maç fazlasıyla düşme hattının 13 puan üzerinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor