Şota Arveladze Kayserispor'da

Kayserispor'da ismi Teknik direktörlük için geçen eski Trabzonsporlu futbolcu Şota Arveladze Kayseri'ye geldi.Haber x'ten göre Faruk Aydemir'in haberine göre dün gece Kayseri'ye gelen Şota, Tesis sorumlusu Erdal Duran tarafından havaalanında karşılandı. o

Şota Arveladze Kayserispor'da

Kayserispor'da ismi Teknik direktörlük için geçen eski Trabzonsporlu futbolcu Şota Arveladze Kayseri'ye geldi.

Haber x'ten göre Faruk Aydemir'in haberine göre dün gece Kayseri'ye gelen Şota, Tesis sorumlusu Erdal Duran tarafından havaalanında karşılandı. ota Kayseri'ye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kayseri'ye bir kaç kez geldiğini ve çok sıcak karşılandığını ifade eden Şota, Kayserispor gibi bir kulüple çalışacak olmasının heyecanını yaşadığını belirtti.

Türkiye'ye yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Şota, " Trabzonspor'a geldiğimde beni yine Menajer Süleyman Hurma getirmişti. Kendimi Türkiye'de ispatladım. Sayın Süleyman Hurma'ya gerçekten çok şey borçluyum. İkinci kez beni Türkiye'ye getirdi. Kayserispor gibi bir takımın başına beni getirmeyi düşünmeleri benim açımdan çok değerlidir. Kimseyi mahçup etmemek için elimden geleni yapmaya hazırım. Hedefi olan bir takımın başında çalışmayı kim istemez ki" diye konuştu.

Kardeşi Arçil ile gelen Şota, bugün Kayseri'de oynanacak olan Kayserispor-İstanbul Büyükşeher Belediyespor maçını izleyecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler