Şota aldığı teklifi açıkladı!

Kasımpaşa ile yollarını ayıran Şota Arveladze, Hollanda basınına özel açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa'da iyi günler geçirdiğini belirten Gürcü hoca, "Kasımpaşa'da harika zaman geçirdim, bu yüzden şu anda mutsuzum. İlk yıl 6. olduk, sonra 4. olduk. Kulübü

Şota aldığı teklifi açıkladı!
Kasımpaşa ile yollarını ayıran Şota Arveladze, Hollanda basınına özel açıklamalarda bulundu.
 
Kasımpaşa'da iyi günler geçirdiğini belirten Gürcü hoca, "Kasımpaşa'da harika zaman geçirdim, bu yüzden şu anda mutsuzum. İlk yıl 6. olduk, sonra 4. olduk. Kulübü olduğu noktaya getirmek için çok uğraştık. Bununla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
 
"ALKMAAR'DAN TEKLİF ALDIM"
 
Son dönemde artan baskıya dayanamadığı için mi istifa ettiği yönünde bir soru sorulan Şota, "Türkiye'yi bu yüzden seviyorum. Ne kadar baskı, o kadar iyi. Futbol bir tutku, ve baskı yoksa, zevk de yoktur" şeklinde cevap verdi.
 
Alkmaar'dan resmi bir teklif aldığını belirten çalıştırıcı, "Gelecek ile ilgili çok düşünmedim. Türkiye'de mi devam ederim, bilmiyorum. Ajax'a ya da AZ'ye mi giderim, onu da bilmiyorum. Şu anda bunları konuşmanın zamanı değil. AZ ile daha önce iki kere konuştum ve resmi teklif de aldım. Gelecek ne getirir, birlikte göreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor