Sosa’dan Trabzonspor itirafı!

Beşiktaş'ın son transferi Sosa, siyah-beyazlı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu aktarırken, kendisini daha önce Trabzonspor'un da istediğini açıkladı. Kendisinin Türkiye’de ilk kez transfer teklifini Beşiktaş’tan almadığını da belirten Arjantinli, ”D

Sosa’dan Trabzonspor itirafı!
Beşiktaş'ın son transferi Sosa, siyah-beyazlı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu aktarırken, kendisini daha önce Trabzonspor'un da istediğini açıkladı.
 
Kendisinin Türkiye’de ilk kez transfer teklifini Beşiktaş’tan almadığını da belirten Arjantinli, ”Daha önce Almayan’da oynarken Trabzonspor da beni istemişti. O dönemde Colman bana Türkiye ile ilgili bilgi vermişti. İlk olarak o zaman Türkiye’ye gelme düşüncem ortaya çıktı. Bütün arkadaşlarım daha önce Beşiktaş ve Türkiye için olumlu konuştu. Arda ve onun Türk arkadaşları da bana Beşiktaş’la ilgili güzel şeyler anlattı” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor