Sosa magazin basının malzemesi oldu

Trabzonspor'dayken yıldız olan Jose Sosa, İstanbul'da magazin haberleriyle gündeme geliyor

Sosa magazin basının malzemesi oldu

Trabzonspor'da takımın yıldızı olan ve geçen yılın başında Fenerbahçe'nin yolunu tutan Jose Sosa artık futbol dışı konularla gündeme geliyor.

Sarı lacivertli takımda kendisinden beklenen performansından uzak kalan Arjantinli futbolcu, magazin basınında haber olmaya başladı.

Trabzon'dayken aile yaşantısıyla öne çıkan Sosa'nın adı oyuncu Melisa Döngel ile aşk dedikodularıyla anılmaya başlandı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre;

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa, sahalardan uzak kalsa da gecelerden uzak kalamadı. Eşi Carolina Alurralde ve ikiz çocuklarıyla mutlu bir aile tablosu çizen Sosa'nın geçtiğimiz günlerde evliliğinde kriz olduğu iddia edilmişti. Gece hayatına düşkünlüğüyle bilinen hatta pandemi döneminde bile yasak partilere katılan futbolcu, önceki gün Karaköy'deki bir mekanda Melisa Döngel'le birlikte görüldü. Güzel oyuncu ve futbolcunun gece boyunca birlikte sarmaş dolaş eğlendiklerini görenler gözlerine inanamadı. Geç saatlere kadar samimi şekilde eğlenen Döngel ve Sosa, mekandan 5 dakika aralıkla ayrı ayrı çıktı. İkilinin bu sıcak gecesi "Sosa ihanet mi etti?" sorularını akıllara getirdi. Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde yaklaşık dört ay aşk yaşadığı iş insanı Deniz Şahin ile yollarını ayırmıştı.

Sosa magazin basının malzemesi oldu

Sosa magazin basının malzemesi oldu

melisa döngel
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor