Sosa Fenerbahçelileri çıldırttı! Yaptığı ile gözden düştü

Trabzonspor ile sözleşme yenilemeyip Fenerbahçe'ye giden Sosa gözden iyice düştü.

Sosa Fenerbahçelileri çıldırttı! Yaptığı ile gözden düştü

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da başarılı bir performans gösteren ve kaptanlığa kadar yükselen futbolcu Jose Sosa, sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin kadrosuna katılmıştı.

FORMAYI KAYBETTİ 

Sarı Lacivertli ekibe imza attığı günden beri performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen tangocu, son zamanlarda formasından da uzak kalmaya başladı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI 

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri istenilen performansı gösteremeyen yıldız futbolcunun İstanbul'a taşındığından beri partilere katıldığı iddia edildi.

DERBİ ÖNCESİNDE DE PARTİ VERDİ 

Beşiktaş ile oynanan derbi maçının 2 gün öncesinde evinde organizasyon düzenleyen Sosa'nın durumundan sportif direktör Emre Belözoğlu'nun da haberdar olduğu ve kendisine karşı kızgın olduğu da ifade ediliyor.

EROL BULUT ŞİKAYETÇİ 

Teknik direktör Erol Bulut'un da Arjantinli'nin form durumundan mutlu olmadığı ve beklidiği katkıyı alamamaktan şikayetçi olduğu belirtiliyor

Büyük uğraşlar sonucunda Fenerbahçe'ye transfer edilen Sosa'nın bundan sonraki hal ve davranışları takımdaki geleceği açısından son derece önemli. Ligde geride kalan 12 haftada Jose Sosa 1 maç dışında hepsinde görev aldı. Ancak sadece 2'sinde 90 dakika sahada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler