Sorumluluğumuzu biliyoruz!

Demir, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bir yıl aradan sonra ekibiyle birlikte yeşil-beyazlı kulüpte görev almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Büyük bir mutluluk duygusu içindeyiz. Bununla birlikte sorumluluğumuzu da iyi biliyo

Sorumluluğumuzu biliyoruz!
Demir, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bir yıl aradan sonra ekibiyle birlikte yeşil-beyazlı kulüpte görev almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Büyük bir mutluluk duygusu içindeyiz. Bununla birlikte sorumluluğumuzu da iyi biliyoruz. Başarılı olan ve sürekli başarıyı kovalayan bir takım olmayı hedefliyoruz'' dedi.

Köklü bir geçmişi olan ve büyük bir taraftar kitlesi bulunan Giresunspor'da görev almanın bir onur olduğunu ifade eden Demir, şunları söyledi:

''Yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Benimle birlikte yardımcıların Hüsnü Kaçmaz ve kaleci antrenörü Temel Domaç bu takımın formasını terletti. Takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlayan ve deplasmandan galibiyetle dönmesini sağlayan kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal ile de yolumuza devam edeceğiz.

Sezon başında kulüpte görev alan hocamızın takıma büyük katkıları var. Birlik ve beraberlik içinde başarılı olmak için büyük gayret göstereceğiz. Yeter ki taraftarlarımız bize inansın ve desteğini sonuna kadar sürdürsün.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler