Sörloth sonradan girdi maçı kazandırdı

UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup maçında Norveç ile Kuzey İrlanda karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un eski futbolcusu Sörloth, 65'inci dakikada oyuna girdiği maçın 67'inci dakikasında Dallas'ın kendi kalesine gol atmasına neden oldu. Norveç bu golle zorlu karşılaşmada sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Sörloth sonradan girdi maçı kazandırdı

UEFA Uluslar Ligi'nde Norveç ile Kuzey İrlanda Ullevaal Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Norveç 3 puanın sahibi oldu.

GOLÜN KAHRAMANI SÖRLOTH

Trabzonspor'dan Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan Alexander Sörloth karşılaşmaya 56'inci dakikada dahil oldu. 67'inci dakikada sol taraftan kullanılan kornerde ceza sahasını karıştıran golcü futbolcu, Dallas'ın kendi kalesine gol atmasına neden oldu.

Bu sonuçla puanını 9'a yükselten Norveç averajla ikinci sırada yer alırken, Kuzey İrlanda ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Galatasaraylı Martin Linnes de zorlu maçın 78. dakikasında oyuna dahil oldu. Bir diğer Galatasaraylı oyuncu Omar ise 90 dakika sahada kaldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor