Sörloth için flaş Türkiye iddiası

Alexander Sörloth için flaş bir Türkiye iddiası ortaya atıldı.

Sörloth için flaş Türkiye iddiası

Trabzonspor'dan sezon başında olaylı bir şekilde ayrılan ve transferi arapsaçına dönen Alexander Sörloth için gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

Yeni takımı Leipzig ile sezon başından bu yana 7 maçta forma giyen Sörloth henüz gol ve asist yapamadı. Bu formsuzluk Almanya'da büyük eleştirilere sebebiyet verdii.

Bild'te yer alan haberde “Sörloth ne zaman patlama yapacak? 20 milyon Euro’ya transfer edildi ama 7 maçtır gol atamadı. Leipzig'in en golcü oyuncusu takımın sol beki!” ifadeleri kaleme alındı.

Golcülerin formsuzluğuyla ilgili bir açıklama yapan Nagelsmann bu durumu dert etmediğini söylerken “Forvet hattımızdan seken topları sahadaki orta sahalarımızın tamamlamasıyla gol buluyoruz. Bizim için seken toplar önemli” dedi.

Takımdaki en golcü oyuncunun sol bek olmasıyla ilgilenmediğini söyleyen genç teknik adam önemli olan takım oyunu olması olduğun ifade etti.

Almanya'da tüm bunlar yaşanırken sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Zeki Uzundurukan, canlı yayında Sörloth ile Marcao'nun takas edilerek transfer edilebileceğini söyledi. Uzundurukan, "Sörloth ayrılırsa Galatasaray devreye girmek istiyor. Marcao - Sörloth takası olabilir" ifadelerini kullandı. İki stoperi de sakatlanan Leipzig'in Marcao'yla ilgilendiğini belirten Uzundurukan, değeri 20 milyon Euro üzerinde olan savunmacı ile Sörloth'un transfer edilebileceğini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler