Sörloth gözden düştü! Golcü arıyorlar

Trabzonspor'da kariyer zirvesi yaparak Liepzig'in yolunu tutan Alexander Sörloth gözden düştü. Alman ekibi golcü arıyor

Sörloth gözden düştü! Golcü arıyorlar

RB Leipzig, Almanya'da şampiyonluk kovalarken; golcülerinden henüz istediği verimi alamadı. Sezon başında bonservisi Crystal Palace'ta olan ve Trabzonspor'un da 20 milyon Euro'luk bonservis bedelinin yüzde 50'sini aldığı Alexander Sörloth ile Yussuf Poulsen geride kalan 16 haftada toplam 5 gol atabildi. Sörloth, tek sayısını takımının Borussia Dortmund'a 3-1 yenildikleri maçta kaydederken; geçen haftaki 2-2 biten Wolfsburg maçında şans bulamadı.

Alman Bild gazetesi de RB Leipzig'in golcü oyuncu kiralamak için harekata geçtiğini yazdı.

Habere göre; 24 yaşındaki Güney Koreli Hwang Hee-Chan'ın 6 maçlık yokluğunun ardından 9 Ocak'ta dönmesine karşın corona virüs testinin pozitif çıkmasıyla kulüp forvet için arayışlara başladı.

Teknik direktör Julian Nagelsmann, oyuncunun güçlü semptomlar gösterdiğini ve bu hastalığın kalp için tehlikeli olabileceğini açıkladıı. Sportif Direktör Markus Krösche, ara transferde oyuncu almayacağız demesine karşın, kulüp kiralık golcü arayışına başladı. Adaylar ise Liverpool'dan Divock Origi, OGC Nic'den Kasper Dolberg ve Leicester CitY'den Kelechi Iheanacho.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler