Sörloth attı Norveç kazandı

Norveç Milli Takımı'nın golcü ismi Alexander Sörloth, 1-0 kazandıkları Karadağ maçının ardından açıklamalar yaptı. Sörloth, 3-0 kaybettikleri Türkiye maçı sonrası kazanmak zorunda olduklarına dikkati çekti.

Sörloth attı Norveç kazandı

Norveç Milli Takımı'nın golcü futbolcularından Alexander Sörloth, Dünya Kupası Elemeleri'nde Karadağ'ı 1-0 yendikleri maçta attığı golle takımını sırtladı. Sörloth, karşılaşmanın ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı

"Türkiye maçı sonrası bıçak kemiğe dayanmıştı"

Türkiye maçının ardından takımın moralinin ciddi şekilde bozulduğunu ve bu maçın toparlanabilmeleri adına bir fırsat karşılaşması olduğunu söyleyen Sörloth, "Türkiye maçı sonrasında takıma hüzün çökmüştü. Bıçak kemiğe dayanmıştı. Karadağ maçı kazanmamız gereken bir maçtı ve başardık. 1-0'dan daha farklı bir skorla kazanmamız gerekiyordu ama sonuç olarak 3 puan yeterli" ifadelerini kullandı.

"Kolumu ne yapmalıydım?"

Sörloth, bu karşılaşmada gördüğü sarı kartla birlikte cezalı duruma düştü. Hollanda maçında oynayamayacak olan futbolcu, "Hakemin bana çıkardı kart biraz tuhaftı. Rakip oyuncuyu göremedim ve boyu bana göre kısa olduğu için kolum ona çarptı. Kolumu böyle bir pozisyonda ne yapmalıydım?" diyerek serzenişte bulundu.

Sörloth'un bu sezonki performansı

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla 24 gol atarak gol kralı olan Alexander Sörloth, kariyerine Alman ekibi Leipzig'de devam ediyor. Sörloth bu sezon tüm kulvarlarda 33 maçta oynadı ve 7 gol 6 asistlik performans ortaya koydu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor