Sonunda Şike anıtı Trabzon’a yapılıyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun tescil edilmemesi halinde Trabzon'a bir 'Şike Anıtı' dikeceğini söylemişti.Sürecin tamamlanmaması nedeniyle şike anıtını ertelediğini zamanı geldiğinde yapt

Sonunda Şike anıtı  Trabzon’a  yapılıyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun tescil edilmemesi halinde Trabzon'a bir 'Şike Anıtı' dikeceğini söylemişti.

Sürecin tamamlanmaması nedeniyle şike anıtını ertelediğini zamanı geldiğinde yaptıracağına dair açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, beklemedeyken başka bir cepheden Trabzonsporluları sevindiren bir hamle geldi.

MHP de uzun yıllar yöneticilik yapmış olan ve Trabzonspor eski Ankara temsilcisi Şükrü Kuleyin, Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız ile görüştüğünü ve şike anıtının yapılacağını duyurdu. Görüşmenin olumlu geçtiğini ve şike anıtının MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın katkıları ile ilçe girişine yaptırılacağı öğrenildi.

Konu ile ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Kuleyin, "yıllardan beri bu anıtın yapılmasını bekliyoruz. Trabzon’da 19 ilçenin 17’si Ak Partinin elinde olduğu için bu anıtı yapmaktan çekiniyorlar. Bizim Belediyemizin yaptığı hareket Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bir mesajdır. Bu bir semboldür. Buradaki gayenin ne olduğunu umarız anlarız" dedi.

Trabzonspor eski Ankara temsilcisi Şükrü Kuleyin Trabzon’da ciddi hamle sıkıntısı olduğunu vurgulayarak, "şehrimize sahip çıkamıyoruz, kulübümüze sahip çıkamıyoruz ve neden İstanbul kulüplerini ve camialarını bu kadar gözümüzde büyütüyoruz anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor