"Sonuna kadar yarışacağız"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 4-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, sonuna kadar zirve mücadelesini bırakmayacaklarını belirtti. Yılmaz, yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasının kendileri açısından zor bir

"Sonuna kadar yarışacağız"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 4-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, sonuna kadar zirve mücadelesini bırakmayacaklarını belirtti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasının kendileri açısından zor bir karşılaşma olmadığını belirterek, ''Sonuca çok erken gittik, farklı bir skor da olabilirdi. Maçın sonlarına doğru pazar günü maçımız olduğu için tempoyu biraz düşürdük'' dedi.

Ligde lider Tokat'ın kendi sahasında puan kaybetmesi, Çorumspor'un takılması, Trabzon Karadenizspor'un da deplasmanda kazanmasıyla ligde 4 takımın yarışta söz sahibi olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Sonuna kadar zirve mücadelesini vereceğiz. Çankırı Belediyespor kaybederek yarışta geriye düştü. Direnci yüksek olan, kadrosu geniş olan, şans yanında olan takım bu yarışta ipi göğüsleyecektir. Trabzon Karadenizspor fikstür avantajı ile her takımdan daha şanslı duruma geldi, çok zorlu bir yarış bundan sonra bizi bekliyor'' diye konuştu.

Pazar günü deplasmanda Karsspor ile karşı karşıya geleceklerini kaydeden Yılmaz, ''Çok zor bir deplasman bizi bekliyor, iklim şartlarından da olumsuz etkileneceğiz. Bu maçı da kayıpsız atlatarak Trabzon'a dönmeyi hedefliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler