Sonuna Kadar Doğan

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, teknik direktör Ziya Doğan'la hiçbir sorunları olmadığını belirtti.

Sonuna Kadar Doğan

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, teknik direktör Ziya Doğan'la hiçbir sorunları olmadığını belirtti. Yönetim olarak istikrardan yana olduklarını ifade eden Pişiren, Bizim hocayla ilgili hiçbir sorunumuz yok. Oynanan futboldan da memnunuz. Maçta alınan sonucun ardından kahrolanlardan çok, bizim kahrolduğumuzu herkesin bilmesini istiyoruz diye konuştu.

Futbolda bu tür sürpriz sonuçların alınabildiğini vurgulayan Pişiren, Bunun önüne geçemezsiniz. Bu noktada yapılması gereken. Bu mağlubiyeti unutup, lige iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarımızı sürdürmek. Bundan sonra yapmamız gereken camia olarak bütünleşmek ve bu takıma sahip çıkmak dedi.

MORALE İHTİYAÇ VAR

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kaldığını hatırlatan Pişiren, büyük başarıları hedefleyen bordo-mavili takımın moral depolamaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Hedeflenen başarılara ulaşılabilmek için takıma takviye yapma kararı aldıklarını hatırlatan Pişiren, Aslında transfer çalışmalarımız sürüyordu ama şimdi bunu daha da acele olarak sonuçlandırmamız gerektiğinin farkına vardık. Takıma faydalı olacak ve bizi başarıya oluşturacak oyuncular transfer edeceğiz şeklinde konuştu. Pişiren, Musampa ve Tomas Jun'a bir teklif gelmesi durumunda bu futbolcuları anında ellerinden çıkartacaklarını sözlerine ekledi.


TARAFTARIN TEPKİSİ ÜZÜCÜ

Taraftarların tepkisinin doğru olmadığını söyleyen Pişiren, Taraftar işini yapsın. Hocanın ve takımın arkalarında olmalılar. Son maçta kırıldık. İstifa diye bağıracaklarsa, bunu nezaket ölçüsünde yapmalılar. Küfürle bu işler düzelmez. Bizim içinde bulunduğumuz, durumu onlar bilmiyor.

Bugün eski, yeni yöneticiler ve camianın tamamıyla, birlikte olma günümüzdür. Birlikte olursak, birbirimize destek olursak başarırız. Bugün yöneticilik bizde, yarın başkalarında. Morale ihtiyacımız var. Herkes şunu bilsin ki, en çok istediğimiz şey Trabzonspor'un başarısıdır şeklinde konuştu.

yeni şafak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler