Song'un büyük ayıbı

Siyahi oyuncu idman sahasına elinde geldiği yerel gazeteyi saha içerisinde takım arkadaşlarına gösterdikten sonra elinde buruşturdu, sonra da gazeteyi poposuna sürdü. Ardından da gazeteyi masör  Rüstem Song'un elinden aldı.Song soyunma odasından sahaya el

Song'un büyük ayıbı

Siyahi oyuncu idman sahasına elinde geldiği yerel gazeteyi saha içerisinde takım arkadaşlarına gösterdikten sonra elinde buruşturdu, sonra da gazeteyi poposuna sürdü. Ardından da gazeteyi masör  Rüstem Song'un elinden aldı.

Song soyunma odasından sahaya elinde bir yerel gazeteyle idman sahasına geldi. Gazetenin sayfalarını yana doğru açan Song sinirli bir şekilde etrafına bağırıp çağırmaya başladı. Song'un gazetede çıkan “Afrikalı krizi” haberlerine tepki gösterdiği öğrenilirken, Song daha sonra elindeki gazeteyi buruşturup poposuna sürmesi gazeteciler arasında edat şok etkisi yarattı..



Olay daha sonra Gazeteciler tarafından Sportif Direktör Ünal Karaman'a aktarıldı. İdman bitiminde, sahadaki gazetecilerin yanına gelen Karaman'ın da bulunduğu ortamda  Kamerunlu futbolcu Song basın mensuplarına uzun süre Fransızca ve İngilizce  bir şeyler söyledi. Basın mensuplarının  yabancı dil  bilmemesi nedeniyle Song'un sinirli bir şekilde basın mensuplarına söyledikleri ise anlaşılamadı.(!)


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler