Song'un ayrı bir heyecanı var

Daha önce sarı-kırmızılı takımın formasını giyen Song, G.Saray maçında eski takımına karşı mücadele edecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını belirtirken, sahadan galibiyet ayrılmak istediklerini söyledi. Karadeniz ekibinde başarılı olmak ve şampiyon

Song'un ayrı bir heyecanı var
Daha önce sarı-kırmızılı takımın formasını giyen Song, G.Saray maçında eski takımına karşı mücadele edecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını belirtirken, sahadan galibiyet ayrılmak istediklerini söyledi.

Karadeniz ekibinde başarılı olmak ve şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Kamerunlu futbolcu, G.Saray karşılaşmasında kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini kaydetti. Song'un teknik direktör Yanal ile görüşüp eski takımı hakkında bilgiler vereceği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi, G.Saray maçının kazanılması halinde futbolculara prim dağıtacağını açıkladı.

Yattara çok neşeli

Bordo-mavili takımın, G.Saray maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürürken Katara'a transferi gerçekleşmeyen ve dün ilk kez takımla çalışmalara katılan Yattara'nın çok neşeli olması gözlerden kaçmadı. Teknik direkör Ersun Yanal, takıma kondisyon ağırlıklı ve yan top çalışması yaptırdı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler