Song'dan Barış'a büyük destek

Geçen sezon kendisini A Takım'da göstermeyi başarmasına rağmen bu sezon kayıpları oynayan Barış Memiş'i kaybetmemek için teknik heyet büyük ilgi gösteriyor. Ersun Yanal'ın sol kanat açığına karşın yedek kulübesine demir atan genç yıldızı takımın deneyimli

Song'dan Barış'a büyük destek

Geçen sezon kendisini A Takım'da göstermeyi başarmasına rağmen bu sezon kayıpları oynayan Barış Memiş'i kaybetmemek için teknik heyet büyük ilgi gösteriyor. Ersun Yanal'ın sol kanat açığına karşın yedek kulübesine demir atan genç yıldızı takımın deneyimli isimlerine emanet ettiği önceki gün bir kez daha gözler önüne serildi.

Bir toplumsal duyarlılık projesine destek vermek için dernek ziyaretine seçilen oyuncular hayli dikkat çekiciydi. Yanal, Barış Memiş'i Song'a emanet etmişti! Tecrübeli hocanın ve takımın yıldızlarının genç futbolcunun motivasyonunu yüksek tutmak için elinden geleni yaptığı gözleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor