Song'a hapis yolu!

Arsenal'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexandr Song'un adı bir bar kavgasına karıştı. The Sun'da yer alan habere göre genç oyuncu ülkesi Kamerun'da tatil yaptığı sırada bir barda, Kamerunlu bir öğrenci ile kavga etti.Barda eğlenmeye gelen bir öğrenci

Song'a hapis yolu!

Arsenal'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexandr Song'un adı bir bar kavgasına karıştı. The Sun'da yer alan habere göre genç oyuncu ülkesi Kamerun'da tatil yaptığı sırada bir barda, Kamerunlu bir öğrenci ile kavga etti.

Barda eğlenmeye gelen bir öğrencinin kız arkadaşına yakın davrandığı ve buna tepki gösteren genci korumalarıyla beraber dövmek ile suçlanan Song'un tutuksuz yargılandığı bildirdi.

Haberde Song tarafından saldırıya uğradığı iddia edilen genç öğrenci, yapılan ilk duruşmada: "Ben kız arkadaşımla birlikteydim. Kız arkadaşım lavaboya gitmişti ve 15 dakika boyunca gelmeyince bir şey olup olmadığını görmek için arkasından gittim. İki bodyguard yolumu kesti ve lavaboyu kullanamayacağımı, Alex Song'un içeride olduğunu söyledi. Ardından Song geldi ve çok kızgındı." şeklinde konuştu.

Song'un avukatı ise oyuncuyu şöyle savundu: "Bazı hayranları, genç bir kadın da dahil olmak üzere imza istediler. Davacı, bu sırada Alex Song'a tepki gösterdi ve korumaları araya girdi. Ancak futbolcu kesinlikle kendisine bir darbede bulunmadı."

Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen Rigobert Song'un da yeğeni olan genç futbolcunun 18 Ağustos'ta görülecek ikinci duruşmada eğer suçlu bulunursa, iki yıl hapis cezası alabileceği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor