Song: "Yattara'sız olmuyor"

Song, Beşiktaş ile yaptıkları maçın üst düzey bir şekilde geçtiğini belirterek, ''Fazla gol pozisyonu olmadı ama ritm yüksekti. Beşiktaş, çekinerek geldi ve fazla pozisyona giremediler. Kazanmak için mücadele ettik ama 1 puan aldık'' dedi. Yattara'nın yok

Song: "Yattara'sız olmuyor"

Song, Beşiktaş ile yaptıkları maçın üst düzey bir şekilde geçtiğini belirterek, ''Fazla gol pozisyonu olmadı ama ritm yüksekti. Beşiktaş, çekinerek geldi ve fazla pozisyona giremediler. Kazanmak için mücadele ettik ama 1 puan aldık'' dedi.


Yattara'nın yokluğundan etkilendiklerini ifade eden Song, ''Hücumda yaratıcılığından mahrum kaldık. Yerine oynayan arkadaşımız da iyi oynadı. Bir takım tek bir oyuncudan oluşmuyor. Takım halinde bir bütünüz. Yattara'nın yerine oynayanlar da maksimum düzeyde oynadılar'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor