Song TS'nin 2. kaptanı oluyor!

Bordo mavili takımda Yattara'nın takımdan resmen ayrılışının ardından Gineli futbolcudan boşalacak olan ikinci kaptanlık görevine tecrübeli futbolcu Song'un getirilmesi bekleniyor. Bu konuda kaptan Hüseyin'le de görüş alışverişinde bulunacak olan Yanal'ın

Song TS'nin 2. kaptanı oluyor!

Bordo mavili takımda Yattara'nın takımdan resmen ayrılışının ardından Gineli futbolcudan boşalacak olan ikinci kaptanlık görevine tecrübeli futbolcu Song'un getirilmesi bekleniyor.

Bu konuda kaptan Hüseyin'le de görüş alışverişinde bulunacak olan Yanal'ın, sezon başında üçüncü kaptanlık görevini alan Song'a, bu konuda da çok güvendiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon takımda ikinci kaptanlık görevini yürüten kaleci Tolga'nın ise, Yattara'nın takımdan ayrılmasının ardından üçüncü kaptanlık görevine dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler