Song tarihe geçti

Trabzonspor ve Kamerun Milli Takımı'nın tecrübeli defans oyuncusu Rigobert Song, fizik olarak çok iyi durumda olduğunu ve daha forma giyebileceğini söyledi. Milli formayı 131 kez giyerek ülke tarihine geçen Song, “Hedefimiz 150 maç. Bunun için 19 kez daha

Song tarihe geçti
Trabzonspor ve Kamerun Milli Takımı'nın tecrübeli defans oyuncusu Rigobert Song, fizik olarak çok iyi durumda olduğunu ve daha forma giyebileceğini söyledi.

Milli formayı 131 kez giyerek ülke tarihine geçen Song, “Hedefimiz 150 maç. Bunun için 19 kez daha sahaya çıkmam gerekiyor. Bu her oyuncunun erişebileceği bir başarı değil. Ancak güç olarak bir eksiğim yok. Bu yüzden rekorumu geliştirebilirim” dedi.

Dünya Kupası eleme grubunda çok zorlandıklarını belirten bordo-mavili takımın defans oyuncusu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gruplara çok kötü bir başlangıç yapmıştık. Fakat Paul Le Guen'in gelişi takım için de birçok şeyi değiştirdi. Sonuçta gruptan çıkmayı ve Güney Afrika'ya gitmeye hak kazandık” dedi.

Şu anda Inter'de forma giyen yıldız golcü Samuel Eto'o'nun milli takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu da ifade eden Song, “Eto'o bizim en büyük silahımız. Onun iyi olduğu günlerde kazanmamız daha kolay oluyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler