Song Sorununu Dipon çözer

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Bülent Tulun, Song'un alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle bordo mavili kulübü FIFA'ya şikayet eden Bruno Heiderscheid'in son derece kötü bir şöhrete sahip olan Fransa ve Belçika'da çalışması yasaklanmış bi

Song Sorununu Dipon çözer

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Bülent Tulun, Song'un alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle bordo mavili kulübü FIFA'ya şikayet eden Bruno Heiderscheid'in son derece kötü bir şöhrete sahip olan Fransa ve Belçika'da çalışması yasaklanmış bir kişi olduğunu söyledi.

TRABZONSPOR HUKUKÇU DİPON İLE GÖRÜŞSÜN

Tulun, “Bruno, Ribery'nin Galatasaray'dan usulsüz olarak Marsilya'ya gitmesinde de başrol oynadığını ifade ederek”. Trabzonspor, Bruno'nun düşmanı olan ünlü hukukçu Jan Lui Dipon'a başvursun. Sorunu Dipon çözer Menejer Heiderscheid makul bir adam değildir. Trabzonspor'un elindeki belgeleri sağlam ise sorun kolay çözülür.

SONG'UN YÖNETİMLE ARASI BOZULUR

Yanlış menajerlerin futbolcuların kariyerlerini olumsuz etkilediğine işaret eden Tulun, Rigober Song'u bu duruma düşüren Bruno Heiderscheid'dir. 40-50 bin Euro fazla alabilmek için futbolunun son baharında olan Song'a kötülük yapıyor” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Yönetiminin, Kamerunlu futbolcuyla konuşacağı ve kadro dışı bırakma cezasının da gündeme gelebileceği belirtildi. Ancak futbolcunun sözleşmesindeki tazminat maddeleri nedeniyle yönetimin bu konuda çekimser kaldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor