Song herşeyi ile örnek futbolcu

Sezon başında yapılan transferlerin en dikkat çekeniydi şüphesiz Rigobert Song... Kariyerine kimsenin diyeceği birşey yoktu ama Trabzonspor'a neler verebileceği merak konusuydu. Ancak o takımla çıktığı ilk idmandan itibaren nasıl örnek bir profesyonel old

Song herşeyi ile örnek futbolcu

Sezon başında yapılan transferlerin en dikkat çekeniydi şüphesiz Rigobert Song... Kariyerine kimsenin diyeceği birşey yoktu ama Trabzonspor'a neler verebileceği merak konusuydu. Ancak o takımla çıktığı ilk idmandan itibaren nasıl örnek bir profesyonel olduğunu kanıtladı.

Önce saha dışında, sonra da saha içinde yaptıkları onu Bordo-Mavili renklere bağlayanları mutlu etti. Ve Song, geride kalan 14 lig ve 3 kupa maçında da 90 dakika oynayıp Trabzonspor'un en çok forma giyen futbolcusu olmayı başardı. Kamerunlu, ayrıca şu ana kadar hiçbir maçta kart görmedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler