Song herkesten özür diledi

Trabzonspor'un 4 Kasım sabahı Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı çalışmada “Afrika Krizi” haberine tepki olarak basın mensuplarına hakaret eden ve Yerel Karadeniz gazetesini buruşturduktan sonra poposuna sürerek  masöre veren Song  basından özür diled

Song herkesten özür diledi

Trabzonspor'un 4 Kasım sabahı Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı çalışmada “Afrika Krizi” haberine tepki olarak basın mensuplarına hakaret eden ve Yerel Karadeniz gazetesini buruşturduktan sonra poposuna sürerek  masöre veren Song  basından özür diledi.

 

Song konu ile ilgili olarak asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Sportif direktör Ünal Karaman ve Trabzon Gazeteciler cemiyeti başkanı Ergun Ata ile bir araya geldi.

 

Song yaptığı hareketin yanlış olduğunu belirterek, önce Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ardından Sportif direktör Ünal Karaman ve son olarak da TGC başkanı Ergun Ata'dan özür diledi.

 

TOPLANTI YAPTILAR
Song'un sorun yaratan tepkisi ile ilgili olarak toplantıda açıklamalar yaparken duygusal ifadeler kullandığı belirtildi.

 

” Song'un üçlü ile yaptığı toplantıda “ Trabzonspor'da futbolcular arasında Afrikalı Avrupalı, Türk ayırımı yapılmaz. Hepimiz biriz. Bu nedenle söz konusu haber beni çok yaraladı. Ama bu durum bile benim yaptığım hareketin haklı olduğuna dayanak olamaz. Bu nedenle yönetim adına sayın asbaşkandan teknik heyet adına  sayın sportif direktör Ünal Karaman'dan ve ve tüm medya mensupları adına Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Ergun Ata'dan özür diliyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor