Song: "Çok fazla hata yaptık"

Trabzonspor son iki haftada oynadığı 3 maçtan galip ayrılmayı başaramadı. Bordo mavili ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Rigobert Song maçın hemen ardından yaptığı açıklamada, son dönemlerde işlerin yolunda gitmediğini ve maç içerisinde çok fazla hata yap

Song: "Çok fazla hata yaptık"
Trabzonspor son iki haftada oynadığı 3 maçtan galip ayrılmayı başaramadı. Bordo mavili ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Rigobert Song maçın hemen ardından yaptığı açıklamada, son dönemlerde işlerin yolunda gitmediğini ve maç içerisinde çok fazla hata yaptıklarını ifade etti.

Song,"Futbolda savunma sadece defans oyuncuları ile yapılmaz. Savunma takım olarak yapılır. Gerideki defans dörtlüsünü sorgulamamak gerekir. Hatayı takımın tamamında aramalıyız.

Son zamanlarda işlerimizin yolunda gitmediğini söyleyebilirim. Gerek savunmada, gerek ofansif anlamda çok hata yapıyoruz. Bunları aramızda konuşup çözmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kendi performansı ile ilgili sorulan soruya ise şöyle cevap verdi:

"Benim performansım takımın ki ile eşdeğer. Takım iyi oynadıysa ben de iyi oynamışımdır. Kötü oynadıysak ben de kötü bir performans ortaya koymuşumdur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor