Son mesajım Trabzonsporlulara...

Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz, siyah-beyazlı takıma transfer olduktan sonraki ilk röportajını, Beşiktaş Kulübü'nün resmi kanalı olan Beşiktaş TV'ye verdi. Korkmaz, Beşiktaş TV muhabiri Süleyman Boğa

Son mesajım Trabzonsporlulara...

Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz, siyah-beyazlı takıma transfer olduktan sonraki ilk röportajını, Beşiktaş Kulübü'nün resmi kanalı olan Beşiktaş TV'ye verdi. Korkmaz, Beşiktaş TV muhabiri Süleyman Boğa'ya çok özel açıklamalar yaptı...

Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Egemen Korkmaz, başarılı olmak istediğini söyledi. Beşiktaş'a transferinin çok uzun sürmediğini belirten Egemen Korkmaz, Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

İşte Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamaları;

"BURADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM"

"Her şeyden önce burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabi başarılı olmak istiyorum. Onun için burdayım. Takım olarak inşallah başarıyı yakalarız. Ve tabi benim de başarıda bir payım olur. Öncelikle bunu söylememem gerekiyor."

"Transferimin çok uzun bir hikayesi yok. Lig bittikten sonra Beşiktaş yöneticilerinden bir teklif vardı. Oturduk, değerlendirdik. Sağlıklı bir karar almaya çalıştık ve doğru bir karar aldığımı düşünüyorum."

"Takıma biraz geç katıldım. Fakat beklediğimin üstünde bir arkadaşlık ortamı var. Tecrübeli oyuncular, genç arkadaşlar ve dünya çapında oyuncular var. Baktığınızda bütün özellikleri taşıyan oyuncular var. Takım olmak için en önemli şeyin arkadaşlık olduğunu düşünüyorum. Tabi hem saha içi hem sahadışı önemli. Arkadaşlık saha içinde ve dışında uyumlu olduğunuzda geliyor. İlk önce takım olmayı başarırsak bizi güzel günlerin beklediğini düşünüyorum."

"Bana göre başarı sadece bireysel anlamda önemli değildir. Takım olarak başarıyı elde ettikten sonra benim de başarıda payım olsun istiyorum. Hocamız da söyledi. Bu sene 3 kulvarda yarışacağız. İddialı ve geniş bir kadromuz var. 3 kulvarda da inşallah gülen taraf oluruz."

"TARAFTARIMIZIN ÖNÜNE ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

"Beşiktaş formasını giymeden önce şunu belirtmeliyim ; takdir edilmeyi hak eden bir taraftarımız var. Bunu her zaman dışardan seyreden insanlar da düşünüyordur. Ben de bir an önce taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. İnşallah başarılı olurum. Taraftarımızın takıma çok büyük desteği olduğunu biliyorum. Arkadaşlarla da konuşurken onlar da aynı şeyi düşünüyor.  En kısa sürede sahaya çıkmak istiyorum."

"Duran toplar dışında takıma ciddi katkı sağlayan bir oyuncu değilim. Yan toplara ve duran toplara özellikle gidiyorum. Hocalarım da bunu istiyor. Beşiktaş'ta da en iyisini yapmak istiyorum. Duran toplar çok etkili bir silah. Takımda da duran topları çok iyi kullanan arkadaşlarımız var. En iyisini yapmaya çalışacağım."

"Yeni gelen arkadaşlarımızın da faydalı olacağını düşünüyorum. Zaten burada olduklarına göre  zaten kaliteli futbolculardır. Beşiktaş takımı futbolcusu seçilerek, izlenerek alınmış oyunculardır. Kaliteli oyuncular var. Ben ufak bir rahatsızlık yaşadım. Topla antrenmanlara çok katılamadım. Fakat gördüğüm kadarıyla yeni transferler çok kaliteli. Yerli olsun, yabancı olsun.  Zaten dünya çapında kendini kanıtlamış oyuncular var."

"TAYFUR HOCA TÜRK FUTBOLUNU ÇOK İYİ BİLİYOR"

"Takımımızda her şeyden önce Rüştü ağabey gibi bir şans var. Bütün futbolcular için kendisi bir şanstır. Böyle düşünüyorum. Malzeme çok iyi. İyi kullanırsak her şeyin iyi olacağını düşünüyorum. Tayfur Hoca da bu konuda avantajlı. Kendisi Türk futbolunu çok iyi biliyor. Son yıllarda, başarılı olan takımların çoğunun başında yerli hocalar var. Sadece fizik olarak değil, mental olarak da Tayfur hocanın bizi çok iyi hazırlayacağını düşünüyorum."

"İlk 4-5 antrenmana katıldım. Herhangi bir problemim de yoktu. Ama son test bittiğinde ufak bir ağrım oldu. Son günlerde takımdan ayrı

çalışıyorum. Bir aksilik olmazsa tabi kulüp doktorumuz açıklama yapacaktır. 2-3 gün içinde tamamen hazır hale geleceğimi düşünüyorum."

"Taraftarımız bizi destekliyor. Bunu kimse gözardı edemez. Bizi desteklemeye devam etsinler. Ben bunu daha önceden dışardan görmüştüm. Şimdi bizzat yaşayacağım. İnşallah hep beraber mutlu oluruz. "

"Beşiktaş TV aracılığıyla son mesajım Trabzonspor'a olacak. Onlara da teşekkür ediyorum. Kariyerimin şu ana kadarki en güzel günlerini belki de Trabzonspor'da geçirdim. Sadece futbol anlamında değil, sosyal hayatımda da güzel günler geçirdim. Trabzonsporlulara da bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor