Şok itiraf! "G.Saray'da oynarken de..."

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı golcü futbolcu Mario Jardel, futbol kariyerini etkileyen uyuşturucu bağımlılığını anlattı. Kötü arkadaş çevresinden ve aynı döneme denk gelen ilişkisinin sona ermesinden dolayı uyuşturucuya başladığı söyleye

Şok itiraf! "G.Saray'da oynarken de..."
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı golcü futbolcu Mario Jardel, futbol kariyerini etkileyen uyuşturucu bağımlılığını anlattı.
 
Kötü arkadaş çevresinden ve aynı döneme denk gelen ilişkisinin sona ermesinden dolayı uyuşturucuya başladığı söyleyen Jardel; "Yalnızdım ve yanımda olacak, beni dinleyecek kimse yoktu. Ben de uyuşturucuya başladım."
 
Porto'da futbol oynadığı yıllardan 1998 yazında Fortaleza/Brezilya'da bu bataklığa düştüğünü söyleyen Jardel, doping ve kan testlerinden geçmesini ise şu şekilde anlattı:
 
"Tatildeyken yoğun şekilde kullanıyordum. Takım doktorları ve fizyoterapistler durumu biliyordu. Tesler, antrenmanlardan önce yapılıyordu. Hazırlıklardan 1 ay öncesinde vücudumun normale dönmesi için ara veriyordum."
 
1998'den bu yana uyuşturucu kullandığını itiraf eden Mario Jardel, 2000-2001 sezonunda Galatasaray'da da forma giymişti. Galatasaray'da oynadığı dönemde de uyuşturucu kullanan Brezilyalı eski futbolcu, tedavisine haftada 1 devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor