ŞOK iddia hayal mahsulüymüş!

Türkiye Futbol Federasyonu, şike iddialarına yönelik sürütülen soruşturmayı inceleyen TFF Etik Kurulu'nun raporlarının sızdırıldığı iddialarına sert yanıt verdi.Türkiye Futbol Federasyonu, basında çıkan Etik Kurulu'nun raporlarının sızdırıldığıyla ilgili

ŞOK iddia hayal mahsulüymüş!

Türkiye Futbol Federasyonu, şike iddialarına yönelik sürütülen soruşturmayı inceleyen TFF Etik Kurulu'nun raporlarının sızdırıldığı iddialarına sert yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, basında çıkan Etik Kurulu'nun raporlarının sızdırıldığıyla ilgili iddialara sert yanıt verdi.

İşte TFF'nin geniş yankı bulan iddialara yanıtı:

"Türkiye Futbol Federasyonu olarak, TFF Etik Kurulu'nun raporuyla ilgili spekülasyonların yer aldığı haber üzerine bir açıklama yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Hayal mahsülü iddialara dayandırılan bu haberde yer alan bilgilerin ve iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu tarz gerçeklikten uzak haberler, halen devam eden Spor Toto Süper Lig ve diğer liglerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine ve de takımlarımıza zarar vermektedir. Kamuoyundan bu habere itibar edilmemesini rica ederiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler