Şöhretler Sahada Buluştu

2. Arsin Fındık-Karayemiş Festivali Arsin İlçe Stadyumunda Şöhretler Karması Futbol müsabakası ile son buldu.Sarı ve Bordo takımların karşılaştığı Şöhretler Karması müsabakasında Bordo Takım Sarı Takımı Küçük Şenol ve Orijinal Temel''in golleriyle 2–1 mağ

Şöhretler Sahada Buluştu


2. Arsin Fındık-Karayemiş Festivali Arsin İlçe Stadyumunda Şöhretler Karması Futbol müsabakası ile son buldu.

Sarı ve Bordo takımların karşılaştığı Şöhretler Karması müsabakasında Bordo Takım Sarı Takımı Küçük Şenol ve Orijinal Temel''in golleriyle 2–1 mağlup etti.

Sarı Takımın tek gölünü Ahmet Korkmaz attı. Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen maç öncesinde her 2 takımın kaptanları olan Küçük Şenol ve Zeki Sarıalioğlu''na çiçek verdi.

Arsin Festivalinin birlik ve beraberlik içerinde geçtiğini belirten Başkan Şen “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Fındık-Karayemiş Festivali Arsin''e neşe ve hareketlilik kattı. Anlımızın akıyla görevimizi en güzel şekilde yerine getirdik. Arsin''de bu tür etkinliklerle Arsinlilerin coşmasını görmek bizleri çok memnun etti. Festivalimizi renklendiren herkese teşekkür ederim” dedi.

Bordo Takım futbolcuları; 1-Nedim Mollaveisoğlu, 2-Bilal Beşir, 3-Trabzonspor eski futbolcularından Kamil Ustaömer, 4-Sedat Şen, 5-Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, 6-Atilla Canbakal, 7-İrfan Canbakal, 8-Süleyman Bulut, 9-Dr. Ferhat Hisoğlu, 10-Orijinal Temel lakaplı Temel Dilek, 11-Trabzonspor eski futbolcularından Küçük Şenol (Şenol Ustaömer). Sarı Takım futbolcuları; 1-Sakıp Nebioğlu, 2-Zeki Sarıalioğlu, 3-Sinan Şengül, 4-Sadık Gürsoy, 5-Faruk Nebioğlu, 6-Dr. Barış Kayıkçı, 7-Fındıklı Belediye Başkanı Metin Kul, 8-Mustafa Taşkın, 9-Murat Gürsoy, 10-Ahmet Korkmaz, 11- Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan.

Maç sonrasında her iki takım futbolcularına Belediye Başkanı Dr Erdem Şen tarafından baklava ikram edildi.

Selahattin AYDINLI / spor61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor