Slutsky konuştu

CSKA Moskova Teknik Direktörü Leonid Slutsky konuştu.

Slutsky konuştu

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubunda CSKA Moskova ile karşı karşıya geleceği maç öncsei CSKA Moskova Teknik Direktörü Slutsky, Hüseyin Avni Aker Stadyumunda basın toplantısı düzenledi.

Canlı izlemek için TIKLAYINIZ...
Slutsky saat 18:30'da konuşacak. Basın mensupları, basın toplantısının düzenleneceği alanda bekliyor.

Rus takımının kalecisi, "İlk maçta gol yemedim. Takımın oyunu önemli olan bu takıma yansıdığı sürece çok mutlu olurum" dedi.

61. Dakika şovu hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna, Slutsky "61. Dakikayı görüp bunu ozaman hissetmek lazım" dedi.

Slutsky, "Seyirci herzaman ev sahibinin yanındadır bunu kabul ediyorum. Biz Beşiktaş ile çok eğlenceli bir maç yaptık seyircisi de çok yüksek rakamdaydı, yarın da böyle olacağına inanıyoruz kazanan olacaktır beraberlik olacaktır yada mağlubiyet olacaktır ama sonuç futboldur" diye konuştu.

Slutsky, "Özel bir futbolcu için özel bir önlem alacağım desem olmaz çünkü öyle birşey yapmayacağım diyemem" dedi.

"Çok önemli bir maç kazananın 7 puana çıkacağı bir durumda Trabzonspor ve bizim içinde bitmiş değil hiçbirşey" diyen Slutsky, "Önemli olan yarınki maçta hatayı en aza indirmek ve maçı kazanmak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor