Slimani'ye teklif yapıldı

Sporting Lizbon’un 12 milyon Euro değer biçtiği İslam Slimani için Trabzonspor, “O rakama çıkamayız” cevabı vermişti.Yönetim, talip çıkmaması halinde bu paranın daha aşağılara düşmesini umuyordu. Ancak Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’ın 12 milyon

Slimani'ye teklif yapıldı

Sporting Lizbon’un 12 milyon Euro değer biçtiği İslam Slimani için Trabzonspor, “O rakama çıkamayız” cevabı vermişti.

Yönetim, talip çıkmaması halinde bu paranın daha aşağılara düşmesini umuyordu. Ancak Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’ın 12 milyon Euro’yla Sporting’in kapısını çaldığı kaydedildi. Hem Cezayir hem de İngiliz basını, Palace’ın bu oyuncuyu kadroya katmaya kararlı olduğu için kesenin ağzını açtığını belirtti. Üstelik yapılan haberlerde başta Newcastle, West Ham, Schalke, Leverkusen ve Marsilya gibi takımlar olmak üzere Slimani’yle birçok başka ekibin de ilgilendiği kaydedildi. Portekiz basını ise golcü oyuncunun yeni sezon Premier Lig’de olacağını öne sürdü. Böylece İslam Slimani defteri Trabzonspor için neredeyse tamamen kapanmış oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor