Slimani'ye bir talip daha!

Trabzonspor'un forvet hattı için düşündüğü isimlerden Cezayirli golcü Islam Slimani için Premier League ekibi Leicester City'nin ısrarı sürüyor.Disiplinsiz davranışları nedeniyle kulüp başkanı Bruno de Carvalho'nun tepkisini çeken ve Sporting Lisbon'un B

Slimani'ye bir talip daha!

Trabzonspor'un forvet hattı için düşündüğü isimlerden Cezayirli golcü Islam Slimani için Premier League ekibi Leicester City'nin ısrarı sürüyor.

Disiplinsiz davranışları nedeniyle kulüp başkanı Bruno de Carvalho'nun tepkisini çeken ve Sporting Lisbon'un B takımı ile çalışmaya başlayan Slimani için Leicester City bir teklif daha yaptı.

Portekiz basınında yer alan haberde, bonservis bedeli olarak 6.5 milyon, 1.5 milyon euroluk da bonus olmak üzere toplam teklifi 8 milyon euroya çıkaran Premier League ekibi, Sporting Lisbon'un cevabını bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor