Slimani'de Trabzon'u üzecek gelişme!

Adı Trabzonspor'la anılan Slimani takıma geri döndü.Disiplinsiz davranışları nedeniyle çalışmalarını bir süredir Sporting Lisbon B takımıyla sürdüren İslam Slimani kulübünden özür diledi.Sporting Lisbon da bu gelişme üzerine bir açıklama yayınladı ve konu

Slimani'de Trabzon'u üzecek gelişme!

Adı Trabzonspor'la anılan Slimani takıma geri döndü.

Disiplinsiz davranışları nedeniyle çalışmalarını bir süredir Sporting Lisbon B takımıyla sürdüren İslam Slimani kulübünden özür diledi.

Sporting Lisbon da bu gelişme üzerine bir açıklama yayınladı ve konuya açıklık getirdi. Cezayirli forvetin, profesyonel bir şekilde davranmadığını kabul ettiği ve pişmanlığını ifade ettiğini belirten Sporting Lisbon yönetimi Slimani’nin Pazartesi gününden itibaren tekrar Lisbon ile antrenmanlara başlayacağını bildirdi. 

26 yaşındaki golcünün adı Trabzonpsor'un yanı sıra Leicester ve Hull City gibi Premier League ekipleriyle de anılıyordu. Portekiz ekibi onun için 15 milyon euro civarı bir bonservis ücret belirlemişti. 

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Rostov maçı sonrası yaptığı açıklamada kadroya bir forvet daha takviye yapacaklarını ifade etmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor