Slimani Trabzonspor için konuştu!

Trabzonspor'un uzun süre transfer gündemini meşgul eden Cezayirli forvet Slimani Portekiz basınına yaptığı açıklamada transfer iddialarına son noktayı koydu.Halilhodzic'in kendisini Trabzonspor'a götürmek için ikna etmeye çalıştığı iddiasını yalanlayan Sl

Slimani Trabzonspor için konuştu!

Trabzonspor'un uzun süre transfer gündemini meşgul eden Cezayirli forvet Slimani Portekiz basınına yaptığı açıklamada transfer iddialarına son noktayı koydu.

Halilhodzic'in kendisini Trabzonspor'a götürmek için ikna etmeye çalıştığı iddiasını yalanlayan Slimani " Açıkçası Halilhodzic bana böyle bir şey söylemedi. Bu iddiayı ben basından okudum. Bu tip haberlerin çıkması beni şaşırtıyor" dedi.

Monaco ile görüştüğü iddialarına da yanıt veren Slimani " Bu tip duyumlar alıyorum ancak somut bir şey yok. Ben bu söylentileri pek umursamıyorum. Yönetim bana bir teklif geldiğini söylemedi. Sporting Lizbon'la söleşmem bulunuyor bu yüzden transfer yanlızca bana bağlı değil. Şuan tek dileğim takımımla sezona daha iyi başlamak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor