"Skoru takımlar belirlesin"

Turkcell Süper Ligde son 4.haftada 7 puan kaybeden Trabzonspor, 20 Aralık Cumartesi günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak moral bulmak isterken, bordo-mavili takımın yaşadığı puan kayıpları ise tartışılmaya devam ediyor. Trabzonspor Asb

"Skoru takımlar belirlesin"

Turkcell Süper Ligde son 4.haftada 7 puan kaybeden Trabzonspor, 20 Aralık Cumartesi günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak moral bulmak isterken, bordo-mavili takımın yaşadığı puan kayıpları ise tartışılmaya devam ediyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu,"Taraftarlarımızın da slagonlaştırdığı 'Kazananı hakemlerin değil, takımların belirlediği adil bir lig istiyoruz. Hakikaten bu böyle, biraz işin dozu kaçtı. Bu sezon bir çok maç sonucu tartışılır hale geldi. Maçlarda bu tür hatalar olmaz. Trabzonspor olarak biz haksız kazanmak da istemiyoruz. Haksız kaybetmekte istemiyoruz. Daha adil bir lig olmasını, hakemlerin daha dikkatli olmasını istiyoruz. Hakemlerin eğitimli, yetişmiş olarak takımların maçlarını

yönetmesini istiyoruz. Takımlar büyük maddi sıkıntılarla liglere hazırlanıyor. Büyük emekler veriyorlar. Sonrada bu bir hataydı demenin çok bir anlamı olmuyor" dedi.

Trabzonspor Turkcell Süper Ligde ne yapar ise yapsın hedefe ulaşmada hem engellenecek şeklinde bir düşünceye sahip olmadıklarını belirten Hacısalihoğlu şöyle konuştu, "Trabzonspor'un kullanılmayan gücü bu tür zorlukların üstesinden gelecek konumdadır. Bunu geçmişte gösterdik. Biz bu tarz söylemlere gerek kalmadan liglerin adil olarak yürütülmesini istiyoruz. Bu sene temel hedefimiz zirvede olmak ve Avrupa Kupalarına katılmaktı. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Ancak bazı konularda huzursuzluklar oluyor.

Taraftarların, futbolcuların, teknik kadronun şikayetleri oluyor. Onları yansıtıyoruz. Yoksa ligdeki konumumuzla ilgili bir kuşkumuz yok" diye konuştu.

Sahalarında, Eskişehirspor ile çok önemli bir müsabaka oynayacaklarını belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor zirveyi hedefleyen bir takım ise kendi sahasında oynayacağı maçları mutlaka kazanmak zorunda. Lig çok enteresan geçiyor. Zayıf görülen takımlar bile puan alabiliyor. Rakip sahada maç kazanabiliyor. Arzu ettiğimiz bu maçı 3 puan ile tamamlayacağımıza inanıyordum."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor