Skibbe'nin Trabzon hedefi!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacakları müsabakaya ilişkin, "Taraftarlarımıza, evimizde oynayacağımız maçta iyi bir performans göstermek istiyoruz. Onun için burada 3 puanı almayı hedefliyoruz" d

Skibbe'nin Trabzon hedefi!
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacakları müsabakaya ilişkin, "Taraftarlarımıza, evimizde oynayacağımız maçta iyi bir performans göstermek istiyoruz. Onun için burada 3 puanı almayı hedefliyoruz" dedi.
 
Skibbe, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiğinde sezon sonuna kadar 20 puan kazanmayı hedeflediklerini hatırlattı.
 
Bu süreci 24-27 puanla kapatacaklarını belirten Skibbe, son haftaların Trabzonspor için önemli olduğunu dile getirdi.
 
Bordo-mavililerin Avrupa kupalarına katılmak istediğini anlatan Skibbe, "Dün de çok önemli bir galibiyet aldılar. Taraftarlarımıza, evimizde oynayacağımız maçta iyi bir performans göstermek istiyoruz. Onun için burada 3 puanı almayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.
 
Skibbe, sakatlığı nedeniyle Ömer Şişmanoğlu'ndan uzun süre yararlanamadıklarını anımsattı.
 
Sezer Öztürk'te de aynı sorunu yaşadıklarına değinen Skibbe, "O yüzden çok önemli futbolcularımızı kullanamadık. Düşme hattında oynadığımız için sağlam bir defans kurmamız gerekiyordu. Çoğu maçlarda bunu iyi yaptık ama birkaç maçta bunu iyi uygulayamadık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler