Skibbe istifa mı ediyor?

Sabah Gazetesi'nin 13 Ekim 2008 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın görevine son verildiği haberini takıma verdiği iki günlük arada gittiği ülkesinde öğrenen Galatasaray teknik direktörü Skibbe'nin bugün F

Skibbe istifa mı ediyor?

Sabah Gazetesi'nin 13 Ekim 2008 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın görevine son verildiği haberini takıma verdiği iki günlük arada gittiği ülkesinde öğrenen Galatasaray teknik direktörü Skibbe'nin bugün Florya'daki sabah antrenmanına çıkmaması ve istifasını vermesi bekleniyor.

Sarı kırmızılı yönetimin bu kararına ilk tepkiyi "kararınıza saygılım" şeklinde veren Alman teknik adamın hafta sonunda yakın çevresiyle fikir alışverişinde bulunduğu ve "Galatasaray'da istenmeyen adam ilan edildim. Bu şartlarda devam etmemin bir anlamı yok. Gidebilirim" dediği öğrenildi.


YÖNETİM TAZMİNATI DÜŞÜNMÜYOR

Sezon başında 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Michael Skibbe'nin yöneticilerden bir yıllık ücretini tazminat olarak talep edeceği ancak Galatasaray yönetiminin Şampiyonlar Ligi'ne giremeyerek kulübü 10 milyon euro zarara uğratan Alman hocaya bu ödemeyi yapmaya pek sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. Skibbe'nin ayrılması halinde takımı Cevat Güler'in çalıştıracağı ve yönetimin kritik Trabzonspor ve Olympiakos maçlarına kadar mutlaka yeni teknik direktör arayışlarını sonuçlandıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor