Siz gelin Trabzon sizi bekliyor

Trabzonspor avukatlarından Atilla Dilaver’in geçtiğimiz günlerde Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesine verdiği dilekçe ile Fenerbahçe taraftar grubu 12 numara.org taraftar portalının şahsına hakaretten hesabın kapatılması istemiyle mahkemeye başvurdu.Haber61.n

Siz gelin Trabzon sizi bekliyor

Trabzonspor avukatlarından Atilla Dilaver’in geçtiğimiz günlerde Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesine verdiği dilekçe ile Fenerbahçe taraftar grubu 12 numara.org taraftar portalının şahsına hakaretten hesabın kapatılması istemiyle mahkemeye başvurdu.

Haber61.net olarak bu haberi kamuoyuyla paylaşarak Av. Atilla Dilaver’in açıklamalarına yer vermiştik.12 Numara.org taraftar portalı bugün yayınladığı mesajda  Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi’ne itiraz için-“ibret” olması adına Pazartesi günü Trabzon’da olacağız diye bir mesaj yayınladı.

Trabzonsporlu taraftarlar ise yaptıkları yorumlarda "Trabzon sizi bekliyor" ifadelerini kullandılar.

10942276_10153793268607281_450004527_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor