Siyasi partiler TS'nin arkasında

TRABZONSPOR'UN Uzungöl HES 1 ihalesi öncesi biraraya gelerek deklarasyon yayınlayan Trabzon'daki siyasi parti il başkanları, ihale sonucundan memnun olduklarını belirterek desteğin devam edeceğini söylediler. Balta: Örnek BirliktelikAKP İl Başkanı Muhamme

Siyasi partiler TS'nin arkasında

TRABZONSPOR'UN Uzungöl HES 1 ihalesi öncesi biraraya gelerek deklarasyon yayınlayan Trabzon'daki siyasi parti il başkanları, ihale sonucundan memnun olduklarını belirterek desteğin devam edeceğini söylediler.

Balta: Örnek Birliktelik
AKP İl Başkanı Muhammet Balta, Trabzon'daki siyasi partiler ve STÖ'ler bugüne kadar görülmedik bir birliktelik sağladılar” derken, CHP İl Başkanı Necip Yıldız, sonuçtan fevkalade memnunuz. Trabzonspor'a ve hepimize hayırlı olsun” dedi.

Birinci: Arayış Sürmeli
MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzonspor'un efsane günlerine dönebilmesi için bu tür kalıcı gelirlere ihtiyacı olduğunu belirterek, arayışların sürmesini istedi. DP İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni, her alanda desteğin devam edeceğini söyledi.

Topaloğlu: Kriter Değişecek
SP İl Başkanı Ömer Topaloğlu ise, Trabzonspor için kalıcı bir gelirin ortaya çıktığını belirterek, “Artık başkanlıkta kriter zenginlik değil, iyi yöneticilik olacak” dedi. Trabzonspor'da moraller en üst seviyede olarak Kayseri maçına gidileceği öğrenildi.

Uzungöl HES 1 Projesi'nin ihalesinden önce bir araya gelerek deklarasyon yayınlayan Trabzon'daki AK Parti, CHP, MHP, DP ve SP İl Başkanları ihale sonucundan son derece memnun olduklarını, bundan sonraki süreçte de tam destek vermeye devam edeceklerini ifade ettiler. Başkanlar, Trabzonspor'un HES gibi kalıcı gelir sağlayacak projelerin artırılması için Trabzonspor Kulübü'nden yeni hamleler beklediklerini de sözlerine eklediler.

BÜTÜNLÜĞÜN EN GÜZEL GÖSTERGESİ
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, Trabzonspor'un Uzungöl HES 1 Projesi'ni kazanmasının Trabzon'a hayırlı olmasını diledi. Trabzon'un bir bütün olduğunda önünde hiçbir engelin duramayacağını bu olayın herkese gösterdiğini kaydeden Balta, "Trabzonspor'a kazandırılmasını çok arzu ettiğimiz Uzungöl HES Projesi için Trabzon'daki siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri uzun zamandan buyana sağlayamadığı birlikteliği burada sergiledi. Bu hem Trabzonspor için hem de Trabzon şehri için önemli bir fırsattır. Bu fırsatın bundan sonraki süreçte de en iyi şekilde değerlendirileceğini düşünüyorum. Bu projenin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

SULAR DURMAYACAK, ÇAĞLAYACAK
Balta, Trabzonspor'un ortak bir sevda olduğunu belirterek, "Trabzonspor için akan sular dururdu. Bu kez Trabzonspor için akan sular para getirecek. Bu projenin Trabzonspor'a kazandırılması konusunda Trabzon'un dinamikleri, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi. Bundan sonraki süreçte iş Trabzonspor Yönetim Kurulu'na kalıyor. İnşaallah bu projenin sağlıklı bir şekilde yürüyüp hayata geçirilmesi için gerekli olan adımları atarlar ve İstanbul kulüplerine karşı şampiyonluk mücadelesi veren kulübümüz ekonomik gelir anlamında rakiplerinin bir adım önüne geçer" diye konuştu.

İHALE SONUCU TÜM
TRABZON'A HAYIRLI OLSUN

Uzungöl HES 1 ihalesinin sonucunu değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız, "Uzungöl HES 1 Projesi'ni Trabzonspor'un kazanması yönündeki tavrımızı tüm Trabzon olarak zaten ortaya koymuştuk. İhalenin sonucundan fevkalade memnunuz. Trabzon'un geleceğini düşündüğümüzde sürekli kaynak getirecek bir projedir. Bu sonuç Trabzonspor'un bugün ve yeniden güçlü olduğunun bir göstergesidir. İhale sonucu tüm Trabzon'a ve Trabzonspor'umuza hayırlı olsun" dedi.

KALICI GELİR GETİRECEK
PROJELER DEVAM ETMELİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, günebakış'a yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un eski günlerine dönebilmesi için kalıcı gelirlere ihtiyaç olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un Uzungöl HES İhalesini çok düşük bir kırımla alması bütün Trabzonsporluları fevkalade mutlu ettiği gibi bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Trabzonspor'un eski günlerine dönebilmesi için kalıcı gelirlere ihtiyacı vardır. Bu HES'ten gelecek olan para yeterli değildir. Değerli yönetici arkadaşlarımız bundan sonrada bu tip çalışmalarını devam ettirip, Trabzonspor'un kimsenin cebine ihtiyaç duymayacak şekilde kalıcı gelirlerini artırmaları gerekir. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Teşkilatları bugüne kadar Trabzonspor'un menfaatlerinin yanında olmuşlardır. Bundan sonrada olmaya devam edeceklerdir. Trabzonspor'a böyle yüksek miktarda kalıcı ekonomik katkının sağlanmasında emeği geçen başta Trabzonspor Kulüp Başkanı Sayın Sadri Şener'i ve yönetim kurulunu kutluyorum" dedi.

TRABZONSPOR'UN BAŞARISI İÇİN DESTEĞE DEVAM
Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni de, "İhale sonucu her Trabzonlu ve Trabzonsporlu gibi beni de memnun etmiştir. Bu konudaki desteğimiz başından beri devam etmektedir. Trabzonspor'umuza ve şehrimize hayırlı olsun. Trabzonspor'un geleceği açısından hayırlı olacağına inanıyorum. Trabzonspor'un başarısı için her alanda destek vermeye devam edeceğiz" biçiminde konuştu.

BU PROJE TRABZONSPOR'UN GELECEĞİNİ KURTARACAK
Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ise, HES Projesi'nin Trabzonspor'un geleceğini kurtaracak bir proje olduğunu kaydederek, "İnşaallah bundan sonraki süreçte bu proje bir an önce hayata geçer ve Trabzonluların ortak sevdası olan Trabzonspor için kalıcı bir gelir sağlanmış olur. Böylelikle Trabzonspor'a başkanlık için birinci kriter zengin bir başkan yerine iyi bir yönetici olması olacaktır. Bu projeye destek koyan herkesi tebrik ediyor, projenin Trabzonspor ile Trabzon şehrine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

ALİBEYOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Trabzonspor'un HES projesinde destek aldığı Uzungöl Belediye Başkanı Mehmet Nuri Alibeyoğlu'na teşekkürlerini sundu. Sitede yayımlanan teşekkür şu şekilde:
Kulübümüzün Bordo-Mavi Enerji Şirketi'yle sahibi olduğu HES Projesi'ne diğer belediye başkanlarımız gibi manevi desteğini veren Uzungöl Belediye Başkanı Mehmet Nuri Alibeyoğlu'na teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor